Vår integritetspolicy

GDPR

- även kallad dataskyddsförordningen är en ny lag som gäller alla EU-länder och som innebär ett ökat skydd för privatpersoners integritet.

Vi på Luckimi tar din integritet på största allvar och hanterar alla våra kunders personuppgifter med aktsamhet. Den här integritetspolicyn förklarar och förtydligar hur vi som personuppgiftsansvarig behandlar våra besökares personuppgifter enligt (EU) 2016/279, den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med denna integritetspolicy.

Ansvarig person för hantering av personuppgifter på Luckimi är Kristina Jentzen, tina@luckimi.com, tel. 08-410 225 55.

 

Cookies

luckimi.com använder Cookies (kakor). Vi använder Cookies för att kunna ge bättre service till våra användare. Vi samlar in statistik via Google Analytics om antalet besökare på webbplatsen, deras operativsystem, webbläsare och vilken version det är av dessa vilket används för att förbättra webbplatsen. Du kan också använda vår webbplats även om du inaktiverar Cookies på din dator. Det kan dock ha en påverkan av webbplatsens funktionalitet och användarvänlighet.

Här kan du se hur du kan hantera Cookies hos de vanligaste webbläsarna:

Chrome:
Länk: https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=sv

Safari:
Länk: https://support.apple.com/sv-se/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox:
Länk: https://support.mozilla.org/sv/kb/Blockera%20kakor#w_blockera-kakor-fair-en-enskild-webbplats

Internet Explorer: 
Länk: https://support.microsoft.com/sv-se/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

 

Tredje part

Vi kan publicera eller erbjuda produkter från tredje part på vår webbsida. Dessa tredje parts webbplatser har sina egna, oberoende sekretessregler. Vi tar därför inget ansvar för innehållet och aktiviteterna på dessa länkade webbplatser. Men eftersom vi vill skydda integriteten på vår webbplats välkomnar vi kommentarer om dessa webbplatser.

 

Mottagare av personuppgifter

Vi säljer inte, handlar eller på annat sätt överför din personliga information till tredje part. Undantag är de betrodda tredje parter som hjälper oss, att hantera webbplatsen och driva vår verksamhet såsom webbshopen samt att skicka nyhetsbrev via email, om dessa parter är överens om att hålla informationen konfidentiell och inte använda den för andra ändamål än de som överenskommits. Vi kan också dela din personliga information där vi finner det nödvändigt för att följa lagstadgade krav, att upprätthålla webbplatsens policy eller skydda våra eller andras rättigheter, egendom eller säkerhet. Icke-personlig identifierbar information som samlas in från webbplatsen om besökare får emellertid lämnas till tredje part.

Läs gärna deras integritetspolicy här:

Spreadshirt, webbshop                                         https://www.spreadshirt.se/dataskydd-C3928

MailChimp, nyhetsbrev (Privacy for contacts)    https://mailchimp.com/legal/privacy/

Squarespace, webbhosting                                  https://www.squarespace.com/privacy/

 

Personuppgifter vi samlar in

Vi samlar endast in uppgifter som e-postadress och namn från de som aktivt tillhandahåller oss dem genom att skicka in meddelanden via formulär på webbplatsen eller går med i Luckimi Club. Dessa sparas i Squarespaces (webbplatsens crm-system) databas samt i MailChimps databas. De sparas endast så länge som det krävs för syftet med kommunikationen mellan Luckimi och kund eller tills kund meddelar oss att radera deras information. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Luckimi Clubs nyhetsbrev. Klicka på "Unsubscribe" längst ner i e-mailet från oss eller kontakta oss så hjälper vi dig.

När du som kund beställer produkter/tjänster i vår webbshop skapas en order med tillhörande personuppgifter. När du gör ett köp ingår du ett avtal som gör att vi måste spara dessa uppgifter enligt bokföringslagen.

Kund hos Luckimi och person som skickat in formulär har alltid rätt att begära ett registerutdrag om den information som finns registrerad av person. Dessa kan begäras kostnadsfritt en gång per kalenderår, förfrågan görs via e-post till tina@luckimi.com.

Kund har rätt att få felaktiga, ofullständiga eller missvisande uppgifter rättade, detta sker via e-post till tina@luckimi.com.

Du har rätt att lämna eventuella klagomål om behandling av dina personuppgifter till den nationella tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Luckimi förbehåller sig rätten att uppdatera eller ändra denna integritetspolicy när som helst och du bör regelbundet besöka denna webbplats för att få den senaste versionen.

Senast uppdaterad: 2018-05-24

 

 
Kundtjänst telefonnummer
Mailadress