Tina-Luckimi

Luckimi är mitt bättre jag. Hon är modig, följer sina drömmar och ser det positiva och goda här i världen.

 
Om Luckimi var en verklig person så skulle hon vara en härlig och äventyrslysten kvinna med hjärtat på rätta stället, alltid där med några uppmuntrande ord, en hjälpande hand och ett leende.

Luckimi är mitt bättre jag. Hon är modig, följer sina drömmar och ser det positiva och goda här i världen. Vi vill tro att våra kunder, fantastiska kvinnor och män, har samma coola attityd.

Jag har sedan ett par år haft en dröm om att starta något eget. Jag har haft flera seriösa idéer men ingen har känts som den rätta, inte förrän jag en vårmorgon 2017 fick en lysande idé som sedan dess inte försvunnit ur mina tankar någon längre tid. Jag ville starta ett klädmärke! Sagt och gjort. Nu är det verklighet. Det är väldigt spännande! Vägen hit har varit mycket lärorik, fylld av arbete och otroligt rolig.

Luckimi är ett lekfullt och kärleksfullt varumärke med höga ambitioner som aldrig tar sig själv på för stort allvar. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna och omhändertagna.

Luckimi är ett varumärke med hjärta och samvete. Vi värnar om kvalité, miljö, rättvis tillverkning och donerar till välgörenhetsorganisationer som ger möjligheter och förutsättningar till bättre livskvalité. Läs mer om detta här

 

 Tina är inredningsarkitekten som startade eget och parallellt med det utvecklar varumärket Luckimi för att få utlopp för sin gulliga, knasiga och frihetsälskande sida. Hon vill sprida glädje och uppmuntran i världen och ge vidare till andra.

Tina har två döttrar, 11 och 16 år, och en man som alla är del i Luckimi på olika sätt. De bor i ett hus söder om Stockholm. Tina är utbildad på Köpmannainstitutet och Konstfack och älskar att resa, måla, yoga och promenera. Hon älskar även inredning, vegetarisk mat och havet. Och så kläder, familj, vänner och släkt förstås. Och mycket, mycket mer...

Vår värld är fantastisk och det finns
så mycket att glädjas åt!

Lucki you - lucki me
Luckimi har t-shirts, toppar och tröjor för dam, herr och barn. www.luckimi.com @luckimibrand
 
 

Har du något på hjärtat eller i tankarna skicka mig ett mail...

 
 

Har du några funderingar eller önskemål kring vårt sortiment får du också gärna höra av dig. Mina kontaktuppgifter för email är tina@luckimi.com eller ring på telefonnummer 08-410 255 55. Du kan också gärna använda formuläret nedan.