Kläder till dam, herr och barn – rättvist tillverkade och många i ekologiskt odlad bomull

 
 
 

Luckimi har ett brett sortiment av toppar, linnen, t-shirts, hoodies och tröjor för dam, herr och barn. Vi har många modeller och färger som är moderiktiga och prisvärda. Våra prints är glada, färgrika, lekfulla, coola och positiva. Vi vill sprida glädje och uppmuntran i världen.

Alla våra prints finns på många plagg och alla plagg finns med många prints. Ett flertal av trycken finns på både dam- och barnplagg så tycker du om att matcha med ditt barn är det lätt här. Några av trycken finns för hela familjen.

Hållbarhet är viktigt för oss. Våra kläder har rättvis tillverkning och arbetsvillkor för dem som arbetar med att tillverka våra kläder, flera av våra tröjor är gjorda av ekologiskt odlad bomull och vi donerar till välgörenhetsorganisationer som ger möjligheter och förutsättningar till bättre livskvalité. Läs mer här.  

Vi säljer kläderna i vår webshop här på luckimi.com och på homepartys i Stockholmsområdet. Om du är intresserad av homeparty går det bra att höra av dej till oss på telefon eller via e-mail. Kontaktuppgifter hittar du här.